Ambres och Sture Johansson

En dokumentär med och om Ambres som kommer till vår fysiska värld genom Sture Johansson visas på svt.se Du kan se hela dokumentären och flera andra intervjuer delar av och med Ambres, hans budskap, filmarens perspektiv och upplevelser här.

Varför lägger jag ut detta på min blogg och hur passar detta in med Shamanism, den Forna Seden och Inka?

Hur jag upplever det vi kallar livet är så mångdimissionellt, det fysiska är bara en liten del avv detta underbara och det mysterium som det innebär att finnas till, i den kropp med den själ, ande och energi som du, jag och alla andra har. Shamansimen, den Forna Seden och Inka-traditionen, dessa är former för att förklara och ge en plattform för att utforska detta mysterium. Det finns en formlös form bortom dessa tre(och alla andra religioner, filosofier eller trosinriktningar) och när jag har sett det runt timme långa inslaget om Ambres upplever jag i mig en upplyftnad, en upphöjning i mig själv, i min energinivå, i min tanke, kropp och själ. Alla ord som jag skriver och som du läser blir banala, begrännsande inför detta möte med Kärleken, den Älskande och Älskade.

Tagged . Bookmark the permalink.

Vad tänker du om detta?