Att synas på Nätheim

Har man en blogg vill man ju synas eller i alla fall läsas! Så jag har reggat mig på bloggportalen.se.

Jag har bloggat sporadiskt sedan fyra år tillbaka och skriver om allt möjligt, personligt och lagom otydligt exponenrande om mig själv. Om jag får mer träffar och läsare på min lilla blogg är jag inte så säker på, min lilla värld är så snäv och jag skriver inte om mode, om det som går på tv, om musik eller slänger skräp eller skvallrar.

Jag har börjat prata med min älskade Anne-Li som är konsult o expert på alternativ medicin om svininfluencan, men jag tycket att alla skriver så mycket om det att jag vill vänta!

Helt klart så lever jag fri från vaccination!

Ja, får se hur det går med besöken på bloggen efter detta. Jag är ju en sån där konstig prick som pratar med andar och kontaktar väsen av olika slag och de som är närmast mig nu tycker att jag slösar med min tid och energi!

Tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Att synas på Nätheim

 1. Grå Gubben says:

  “-Helt klart så lever jag fri från vaccination!”

  Så tyckte jag också förut. Men nu har jag fått en ny människa (en underbar tjej som nu är 4 månader) i min vård och jag vill för mitt liv inte utsätta henne för influensa-smitta. Så gamle Grå biter ihop och tar snällt sin spruta.
  Så det så.
  Ha det så gott
  Grå Arne

 2. skalleper says:

  Ja, perspektivet på livet blir annorlunda med nya och små människor att vårda och stötta. Grattis! Hoppas du mått bra efter vaccineringen.
  kramar,
  Per

Vad tänker du om detta?