Gula villans fest i byn

Invignings fest i Gula Villan i Järna. Det var många olika människor med talanger som framträdde. Jag var med och så en del bland annat det sista framträdandet; Fest i byn, ett lokalt klezmerband. Det var upp och dansa efter halva första låten! Total röj och helt underbart att röra på kroppen och själen. En stor del av behållningen för mig var att möta grannar och vänner i Järna. Jag upplevde en sammankoppling med platsen och människorna där jag bor som jag inte har upplevt tidigare när jag har bott i Stockholm.

Jag ser fram till kommande evenemang i Gula Villan!

Tagged , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Gula villans fest i byn

 1. Det låter väldigt trevlig, mysigt & gemytligt!

 2. skalleper says:

  Ja, det var det. Lite tassande runt bland okänningar som hejades på, barn som busades med och sedan dansandet, i grupp, i par och i själen.

  Det var njutningsfullt!

 3. Saskia says:

  Tja!
  Nån som vet hur man får tag på “Fest i byn” om man vill boka dom? Googlade och kom hit… 🙂

  //Saskia

  • skalleper says:

   Hej Saskia,
   jag har en av sångarna i ‘Fest i byn’ som vän på Facebook, De har en egen sida också så om du är med på Facebook så sök bara på festibyn så hittar du dem!
   må väl,
   SkallePer

 4. Andil says:

  Hej!
  Eller så kontaktar du mig, jag spelar klarinett i bandet : )
  tel 070-9821115 // Hälsningar Andil

Vad tänker du om detta?