Hemma igen efter 400 km

Jaha
så var jag hemma igen framför datorn, med den tomma tallriken och thé muggen framför mig(det drack jag efter det lilla glaset med ekologiskt rött vin från vårt kära systembolag)
nu hag jag varit hemma snart ett dygn och hämtat Jerker från Tullinge, han var helt tom i energiförådet, men hade lite saft kvar i magen, med hjälp o kablar så sprang vi hem till Bromma tillsammans.
Alla mina hästar är inte hemma ännu efter hemkomsten från Spaninen och 400 km långa vandringen. Känns helt overkligt att ha dått en sådan sträcka. Mer än en månad har jag varit borta med Sylvianan. Från Pamploma till Santiago fast en del tog vi de runda fötterna till hjälp både de med gummi på och de av järn på rälls.
Vi gick från Pamplona till Hontanas, buss och tåg till Sarria coh sedan gick vi de 112 km till Santiago.
Men även om vi inte gick hela streckan på 737 km, dock en lång strecka är det och så mycket som hände under den dryga månaden att jag inte vet hur jag skall beskriva vad som har hänt. Men intyg på att jag har vandrat el Camino de Santiago har jag i alla fall fått!
Se Camino de Santiago

Tagged . Bookmark the permalink.

Vad tänker du om detta?