Luntan har kommé

Den har kommit
med posten äntligen, men nu så har jag det svåra jobbet o läsa hela luntan, över 400 sidor lång(dubbelt radavstånd), men spännande läsning!
Vad är detta jag pratar om?
Jo en bok som har skickats till mig, eller snarare ett manuskript för boken är inte tryckt ännu. Det var så att för några månader sedan fick jag ett mail med en förfrågan om jag kunde läsa en bok och ge ett utlåtande. Ämnet är något som jag är mycket intresserad av samt har en del erfarenhet. Så klart jag sa ja till detta uppdrag.
Boken heter: “Loki’s children, dealing with addictions and obbsessions using dreams, imagery, hypnosis and cognitive therapy” av Nicholas Brink.
Med andra ord så innehåller den shamanska tekniker i form av arbeta i förändrat medvetande tillstånd, terapi för att växa och den nordiska mytvärlden som karta för att ta sig igenom de problem eller situationer som finns.
Helt underbart!
Så nu skall jag läsa………..

Den har kommé

med posten äntligen, men nu så har jag det svåra jobbet o läsa hela luntan, över 4100 ord lång, men spännande läsning!
Vad är detta jag pratar om?
Jo en bok som har skickats till mig, eller snarare ett manuskript eftersom den inte finns i tryck ännu.
Detta  har givetvis inte hänt mig innan och det är mycket spännande att ha en blivande bok i min han speciellt eftersom den även kan ge mig mycket i livet för mig privat och för det som jag arbetar med.
Tagged , . Bookmark the permalink.

Vad tänker du om detta?