Vi – ett nytt och blot sker

Nu är det gjort! En plats, ett Vi har jag funnit och begynts att brukas tillsammans med rådare och småfolk på platsen. Ett vi är en helig och helgad plats för riter och ceremonier. Idag är det höstdagjämning och ikväll kommer det första blotet att utföras.

Det känns som en bit har fallit på plats som saknats. Sedan jag flyttade till Järna i maj, 2007, så har jag tänkt och känt efter i mig och utåt efter en plats att vara på för heligt syfte och igår så var en vän och jag ute och vandrade med trummorna hängande på ryggen på ”Vi-jakt”.  ’Efter lite tittande och hittande av olika potentiella platser där både fysisk och energimässig miljö behöver stämma så fann vi en plats som även var villig att samarbeta och har vissa egenskaper som vi båda anser lämpliga för ett Vi.

Men detta är bara början på något. Vad som kommer ligger av samarbetet och samvaron med denna plats, detta Vi, ligger i väven.

Tagged , . Bookmark the permalink.

Vad tänker du om detta?