Runor skall du rista – helgkurs

Datum:  9 – 10 september, 2017
Plats: Mölnbo, ca sju mil söder om Stockholm, mellan Järna och Gnesta.

SkallePers spådomsrunor

Runor är Urljud och tecken som viskar mellan tid och rum.
Symboler sprungna ut ur mytisk tid.
Skrivtecken, krafttecken och metafysisk väsen.
De finns i naturen, i Livsväven, som kan ses som vår nordiska till Akasie krönika.
Ordet runa betyder viskning eller hemklighet och runornas namn är viskningar i livets väv. Runorna är våra norröna heliga tecken och ljud.

Vill du kunna lära dig mer genom egna studier men vet inte hur du skall börja så är detta en kurs för dig.

Har du börjat bekanta dig med Runorna redan men vill ha fler konkreta sätt att bruka dem på och hur du kan fördjupa din förståelse och utvidga sätt att använda Runorna på, ja då är detta en kurs för dig!

Lär dig grunder om den forngermanska rundraden genom intellektuell undervisning och i att ljuda eller sjunga runorna,  i meditation, sända, rista och om att spå. Detta är en andligt praktisk kur och kommer inte inkludera så mycket av historia om vad och hur runor har används tidigare av människor. Kursen inkluderar både fysiska övningar och inre resor i hugflykt/trumresa. Vi kommer bland annat att rista Runor i trä.
Kursen inkluderar även ett kompendium med övningarna och annat som tas upp under kursen.

Känner du dig kallad att vara med så anmäl dig så ger jag dig konkreta sätt att börja bekanta dig med runorna redan idag.

Varför lära sig runor?

Runorna som esoterisk och andliga verktyg berikar livet och ger nya perspektiv i livets vandring. De är så mycket kreativt som kan göras med runorna både i fysisk form med att rista runor på olika föremål, kombinera runor för sigil.

Kallar Runorna på dig?

Det vill säga att är du nyfiken på dem, hur de ser ut, vad du kan använda dem. Upplever du att du blir berörd i ditt inre när du till exempel ser runor ristade på en runsten?

 

Anmälan är stängd

 

 

Comments are closed.