Coaching med Runor

SkallePers spådomsrunor

SkallePers spådomsrunor

Runor lägger man för att ta råd och få vägledning i livet. Makterna talar från “det osynliga” genom vilja, förstånd och andlig kontakt.

Frågeställningar som:

Har du frågor om ditt liv och vad du skall göra?

Vill du ändra på dina vanor?

Har du svårt att veta vad du skall göra eller ägna din tid och kraft åt?

Vill du finna svar i en relation?

Vill du finna möjligheter för något i livet? 

Runorna viskar i Väven, i ditt liv!

Ordet Runa betyder hemlighet eller viskning. De flesta känner till att det är “bokstäver som vikingarna skrev på stenar med”  Detta stämmer så klart och runorna är så SÅ mycket mer. Hela runcirkeln är en karta över kosmos. Varje tecken innefattar principer i livet, universum och kosmos. Den poetiska Eddan skriver i Sången om Sigdrifa att runorna finns:

på björnens ram och på Brages tunga,
på ulvens klo och på örnens näbb,
på blodiga vingar, på broars huvud,
förlösningen love och lindringens fjät.

Flera andra platser i myt och natur finns runornas krafter och varje runa är ett väsen med egenskaper och förmågor.

Hur går en session med Runcoaching till?

Vi kan träffas fysiskt på samma plats om det är möjligt. Annars så får vi hitta sätt digitalt att prata i telefon eller ännu hellre ett video samtal via Messenger eller Skype.

Du får berätta vad som pågår i ditt liv, vad det är som du vill fokusera på. Det kan vara en relation, ett projekt eller allmänt hur det är i ditt liv. Jag kastar ej runor för att sia om vad som kommer att hända, utan ger rekommendationer och värdefulla förhållningssätt i det som du är i och vill åstadkomma. Jag lägger en hel del uppmärksamhet på att hitta kärnan i ditt ämne, din fråga. Coaingdelen innebär även att utforska övertygelser, självbild och emotionell laddning i ämnet.

Sedan, får runorna ge sina perspektiv i råd och vägledning med urgamla och visa Runor om det som du vill uppnå och det som du går igenom i livet. Det fokus som jag ger är på förhållningssätt som du kan ha i livet och det som du vill skapa och göra med ditt liv

Ring eller skicka sms för att boka en tid: 0733908681

Ring o boka Din tid med Ödet och Runorna !

 

Jag har många sätt för betalning:

Swish  eller via Paypal:

(kom ihåg att ringa eller maila mig för att boka tid!) 

Runcoaching på Facebook

One Response to Coaching med Runor

  1. Anna Katharina Garmeister says:

    Tusen takk for en god og innsiktsfull samtale, Per!
    Jeg kan anbefale Coaching med runer på det varmeste! Per er en vennlig og behagelig person å snakke med, det hjelper å slappe av og jeg fikk gode svar som få meg til å se en vanskelig situasjon fra et annet perspektiv, slik at det forhåpentligvis løser seg nå. Han arbeider på flere plan og man få gode og praktiske råd, som man kan ta med hjem og aktivt jobbe videre med.

Vad tänker du om detta?